Vigyázat! Számos weboldalon regisztrálva vagy és nem is tudsz róla! Úgy regisztrálták az adataidat,hogy nem egyeztél bele! Így törölheted magad >>>>

Így törölheted magad az internetről! Rengeteg weboldalon vagy regisztrálva, amiről nem is tudsz! Úgy regisztráltál ezekre az oldalakra, hogy nem is sejted: nézd meg a listádat!!!!! >>>Így törölheted magad az internetről! Rengeteg weboldalon vagy regisztrálva, amiről nem is tudsz! Így törölheted magad!

Macbook, Mac, Apple, Ipad, Iphone, Laptop, Iroda

Hogyan töröljem magam az internetről?
Úgy regisztráltál ezekre az oldalakra, hogy nem is sejted: nézd meg a listádat
Ha valamelyiknek nem örülsz, azonnal törölheted is.-írja  a femina.hu

Ha eleged van az internetből, és törölni szeretnéd magad, vagy egyszerűen csak egyben szeretnéd látni, milyen oldalakra iratkoztál fel az idők során, látogass el a Deseat.me honlapra. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a lehető leggyorsabban, legegyszerűbben és leghatékonyabban eltüntesd magad a világhálóról – de csak akkor, ha regisztrált Google-felhasználó vagy.
Ahhoz ugyanis, hogy a program kilistázza neked az összes korábbi tevékenységedet, be kell jelentkezned a Google-fiókoddal, és engedélyezned kell a hozzáférést, hiszen ennek alapján gyűjti össze az információkat a többi weboldalról. Ha ez megvan, felsorolják az érintett honlapokat és azok profiltörlési linkjeit.

Persze nem muszáj eltüntetni minden regisztrációt: ez a lehetőség akkor is hasznos lehet, ha csak megnéznéd, hogy milyen oldalakon vagy fent. Az Add to delete queue lehetőséggel a törlési listához adod a profilt, a Keep opciót választva viszont megtarthatod a regisztrációt – ezt minden esetben te döntöd el.

Szerző: Marton Adrienn

Forrás: Femina.hu

Leave a comment